Skitvecka

Denna veckan har inte inte känts så bra, det har blivit för mycket mat helt enkelt, har varit hungrig och sugen.
Jag har inte gått och köpt godis eller chips eller andra sötsaker, utan det har bara blivit för mycket av det vanliga maten.

När man ändå hade en sådan sit vecka så kunde jag lika med passa på att äta upp det jag har hemma så nu börjar det minska ner på den feta maten, men är inte riktigt i hamn där.

Idag skall det bli torsk till lunch eller middag, inte helt bestämt ännu.

Lyxade till med frukost idag och igår för 10 sp, lite väl mycket för en frukost men det är helg och gillar att njuta.
I går så gjorde jag egna strips i min Airfryer för jag hade en kotelett bit kvar i frysen. Visst kotlett är inte dyrt, med fett bortskuren blir det 1 sp.
Stripsen blev ca 5 sp inkl solrosoljan.
Blev faktiskt nöjd med dessa strips, godare än det man köper måste jag säga. Sedan att det är fettsnålt är ju plus i kanten.

Nu är det att försöka att ta nya tag så man kan gå ner de där kilona som jag så väl behöver att göra.

Jag hittade ett kycklingrecept i senaste Buffé tidningen som jag tänkte testa att göra en dag. Sedan vill jag försöka hitta något snabbt att göra när jag kommer hem från jobbet och äta, det skall inte da för mycket points men mättande. Har kört ägg och tonfisk och det är risken att man tröttnar på det.
Det skulle varit bra att hitta något som man kan förbereda och när man kommer hem sätter man det i Airfryern och så får man snabb mat att äta. Men vad skall det vara????

Får se om jag kan få till det.

Ha en skön söndag
Kramizz
Mat
Mia

Om du inte måste ha "lagad" mat är det gott med over noght oats, Chiapudding eller röra på köttkvarn, lök, skinka/kalkon, äpple och nån krydda typ curry eller senap. Gott på salladsblad tex och står sig ett tag :-)

Svar: Over nights oats har jag aldrig hört talas om... Chiapudding har jag aldrig vågat testa då jag tyckt det ser slajmigt ut :) hehe... Tack för dina tips :)
Pernilla Johansson

Mia

Haha ohoj sorry autocorrect.. "Köttkvarn" ska vara "Lättkvarg" och så ska det stå Over night oats :-D

Svar: Hehe det kan allt bli konstigt
Pernilla Johansson