Pillertrillar som Gastric Bypass opererad

Jag var för några veckor sedan och tog lite blodprover, bara någon timme senare åkte jag på hög feber så jag var lite tveksam att de proverna skulle visa rätt, men det mesta såg bra ut. Det var en sak som inte såg bra ut och det är D-vitamin.

Jag hade vitaminbriser innan jag gjorde min Gastric Bypass, så därför blir det att jag får fortsätta med det efter, medan många kan sluta äte järn m.m. efter ett tag.

Jag åt innan operationen redan Järn, B12, zink och D-vitamin. Det som kom till efter operationen var en multivitamin och kalk.
Zink var en brus och den kunde jag inte ta efter operationen för smakade skit efter operationen och jag fick inte i med den, men frågade läkare sist om att jag kunde ta zinktablett istället som finns receptfritt och det gick bra.

D-vitamin är min stora problem, jag tar inte helt enkelt emot det... åt 400 IE från början men det räckte, och efter operationen blev det att öka till dubbel dos, 800 IE... men det visade att denna gång att jag fortfarande inte tar emot D-vitamin... så dubbel dos igen... 800 IU på morgonen sedan 800 IE på kvällen för den tabletten ingår med Kalktabletten. Hoppas att det blir bra denna gången.
Så ja en pillertrillare kan man säga att jag är.
Zink fattar jag inte varför jag har brist på, det jag äter i matväg innehåller zink. Detta gällde även innan operationen då man kan kunde äta mycket.

Läkaren sa att zink är bra för hud och naglar, så nu hoppas jag att mina naglar kan bli bättre, de skivar sig så mycket.
Jag tog zink med c-vitamin för att det var mer zink i dessa tabletter, 25 mg, är ju medveten att jag är dålig på pilla i mig C-vitamin.
Slår två flugor i en smäll.

Vilka piller får ni pilla i er efter opratopnen?
Har ni kunnat slutat med att äta dem? B12 säger de att man får äta hela livet.

Ha en bra kväll
Kramizz