En helt annan dryck

För ett år sedan kämpade man med modifasten... jag känner fortfarnade ett äckel för att inta dem och hoppas slippa det framöver hehe.

Då för ett år sedan satt man här med sugrör och min platmugg med jordgubbssmak och hade tråkigt på lunchen... jag ville inte sitta inne i lunchrumnmet och läskas av att goa matlådor man man satt med några dl modifast.
Såg inte helt nöjd ut hehe...

Idag är det en helt annan dryck i man drickar på jobbet.
Det är inte Vichy i men kolsyrat vatten från apparaten på jobbet.

Fördelen nu är ju att man får äta, mums mums...
Matlådor som är lite bättre än en påse pulver hehe...
Hehe... nu blev jag sugen på pizza... när jag såg bilden, men men det får vänta tills en annan gång. Nu är det annat i matlådan idag.

Jag har slutat att köpa hem sallad, det är om jag vet att jag skall göra en sallad att äta eller Tacos som jag köper hem sallad.
Jag få slänga så mycket sallad för man äter ju inte så mycket till maten och jag känner att det blir att slänga mat och pengar i sjön så jag köper det bara emellenåt och jag försöker köpa hem en sallad i veckan för att få i mig lite av det gröna, har nu på vintern tagit clementin eller två efter maten. (beroende på hur mycket mat jag har i lådan eller storleken på clementinen) Så får jag lite frukt i mig också :)

Som många av er vet så är jag ingen grönsaksälskare och då hade det funkat bättre med frusna grönsaker som inte blir gamla...
Jag har försökt men nej jag gillar det inte, jag har svårt att tvinga i mig mat jag inte gillar, blir bara illamående av det.. så då låtar jag bli det oavsett hur bra det än skulle vara...

Varför skall man äta något man inte gillar och må dåligt av det? Nej tack för min del hehe :)

Kan inte fatta om 3 veckor är det ett år sedan jag gjorde min Gastric Bypass, jag har ännu inte vant mig vid allt och håller på att lära mig från dag till dag hur min kropp funkar.

Ha en go onsdag
Kramizz
GBP - Gastric Bypass - Mat
Anneli

Men Pernilla,,nu blev jag ju hungrig =)

Du är så duktig vännen o jag blir så glad när jag ser hur du kämpar.

Kramar ♥

Svar: Aj då inte skall du bli hungrig hehe Tack Kram
Pernilla Johansson