Bönpasta och ekologsikt

Jag har köpt bönpasta, de hade smakprov på det när jag var och handlade på ICA Maxi för någon vecka sedan och då fick ett paket hänga med hem.
Det fanns denna med vita bönor och sedan en med Kidney bönor, jag tog den med vita för att det var den jag smakade på.
När man kokade den så blev den lite mer fastare en vanlig pasta, huvudsaken är smaken och jag tyckte den var helt okej.

Är bönpasta bättre än vanlig pasta... det vet jag inte. Jag äter kolhydrater så det hindrar mig inte från att äta pasta, dietisten sa att man skall helst äta kolhydrater och det är inte bara av den anledningen jag gör det, jag gillar att ha pasta m.m. till mat.

Bönpastan har lite mindra kolhydrater i sig och mer protein och det kan man som GBP opererad se som positivt.
Det är bara att testa på med bönpastan, finns olika märken som säkert har olika smaker. Denna från kungsörenen gillade jag.

Idag såg jag ett blogginlägg på Facebook om en ekologisk mataffär som heter Paradiset. Det blir fler och fler som gillar det med att handla ekologiskt och butikerna försöker ta in mer frukt och grönt som är ekologiskt och det är kanske det första man tänker på men det finns mer varor som är ekologiskt.

Visst det kostar mer att köpa dessa varor och jag tror om alla hade haft plånböcker efter att kunna handla det så skulle så många mer andra ekologiskt.
Jag är inte världens bästa på det skall jag erkänna, men har försökt tänka på det när jag köper frukt och grön sedan ett år tillbaka.

För lite mer än ett år sedan så fick jag en allergisk reaktion av besprutning på en blodapelsin och det ä anledningen varför jag tänker på ekologisk frukt särskilt apelsiner. 

Paradiset finns bara i Stockholm och är en helt ekologisk butik.
Bilderna kommer ifrån Elle decoration
Kan ju säga att det ser verkligen inbjudande, men frågan är hur mycket grön hamnar på golvet när det ligger uppstaplat så? hehe :)

Skulle en sådan butik funka i Jönköping?... ja kanske vi ökar snabbt i folkmängd.
Läste i en blogg om att de planerar att öppna fler butiker i Sverige, vem vet Paradiset kanske öppnar i Jönköping.

När nu nog snackat om mat, så nu blir det väl att äta lite.
Ha det gott
Kramizz
Ekologisk - Pasta
Matilda Berlin

Jag köpte också hem den efter att ha provsmakat =) Är verkligen så glad att det har kommit lite pasta-alternativ som inte kosta skjortan =)

Svar: Ja det är bra att det finns pasta för allas plånböcker.
Pernilla Johansson