- 52,8 kg, kvar 7,2 kg till delmål 3

Idag kände jag mig faktiskt besviken på att gå upp igen. 1.1 kg är inte kul att gå upp. Men vad skall man göra?
Jag äter som jag gjort de andra veckorna, det som inte blivit av är motion.
Varför?
Jag har problem med min högra fot just nu. Det har blivit värre. Om det har med att jag börjat att gå vet jag inte, men jag har fått värk på ett annat ställe på foten och det har varit hemskt den sista tiden. Jag känner av det mest när jag har mina Walking skor på mig som jag lever i. Läkaren säger att det är en klämskada från skor som tryckt på där. Det är på sidan strax nedanför stortån. Kan säga att det känns när man går. Det var bättre för ett tag sedan men nu blev det värre igen.

Jag försöker låta bli att gnälla om mina fötter när man har värk varje dag, det vill ingen lyssna på.
Det var därför jag skaffade ny bra tofflor till jobbet för jag orkar inte med den smärtan mer jag har av att gå med skorna inne.
Det värker inte hela tiden av tryckskadan men den impulsvärken är inte trevlig.
Tackar pappa att jag kunde köpa dessa efter en gåva av honom.

Hehe kom in på annat istället för vikten att jag var besviken idag. Men som sagt inget jag kan göra något åt nu. Gjort är gjort utan nu är det bara att kämpa vidare till nästa vecka.

Ha en skön måndag
Kramizz
Vikten - Vägning
Tove Lindgren

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove