Dag 20: Nervös?

Är jag nervös eller orolig? Nä faktiskt inte... visst kommer det sätta in den dag det är dags att göra operationen och vad jag fattat som skall man tvätta sig med något speciellet... det gjorde jag inte när jag gjorde gallstensoperationen som också var titthålloperation.
Men detta verkar vara mer öppna sår som skall få agraffer.

Om en vecka kanske man sitter här och funderar på vad man skall packa i väskan... det ju något man får fundera på då.
Ja det närmar sig mitt nya liv... jag skall bli lättare... jag vill inte säga smal för man vet aldrig hur kroppen reagerar så det kan ta stopp helt plötsligt och man rör sig inte ur fläcken. Bara man kommer ner till en mer hälsosammare vikt än vad man har idag är ett stort plus i kanten... och att man orkar mer... slippa värken i fötterna... vad gott det skulle vara.

Slippa tänka får jag plats att sitta där... hitta kläder jag gillar och inta bara köpa det som passar i storlek. Jag ser en massa positivt men har ändå i bakhuvudet att det är inte en dans på rosor denna resa jag skall göra.

Alla är vi olika, en del de rasar i vikt efter och andra går ner sakta... få se vad jag blir för viktnedgångare... jag skulle kunna tänka mig mitt emellan för att gå ner sakta är bra för kroppen men för sinnet blir det frustrerat.

Blev lite räkor idag... mums mums...

Är lite orolig för jag har gått upp, men det är inte mycket... fattar inte varför. Jag äter absolut inte över 800 kalorier så därför tycker jag det är konstigt.
Sen vet man att vissa dagar har man mer vatten i kroppen än andra dagar. Nu hoppas jag att det visar bra vikt på måndag fm... sen kommer samtalet på em mellan 13-15... från värnamo och då kommer de säga om det blir operation eller inte. Beroende på min vikt.
Jag har en vecka att gå ner från vägningen till operationen.

Huva vad nervös jag kommer vara på jobbet den dagen... vad säger att vågen på vårdC visar som vågen hemma? Huva den kanske lägger på 5 kg... då blir det inte kul.
Nä inga sådana tanka nu...

Ha det gott
Kramizz
Före GBP