Den kända PLATÅN

Ja jag misstänker att jag har hamnat där nu... det verkar som stort sätt alla hamnar där och just nu är jag där. satt på bussen till jobbet och funderade lite och började tänka att jag ett tag nu har växlat upp och ner, runt 1 kg...

Kollade in min app hur länge detta har varit som jag har växlat mellan dessa vikter... ca 6 veckor är det nu.
Det är bara att erkänna att JAG HAR HAMNAT I MIN FÖRSTA PLATÅ jag hoppas verkligen att den inte varar så länge som det har varit för en del man har läst om som stannat av i ca 4-6 månader... det skulle verkligen vara surt.
Vill till att man inte tappar modet just nu.

Har ni hamnat i en platå? Hur länge varade den för er?

Surt är att man har så mycket kvar att gå ner, ca 36 kg och det gör att känns extra surt att i stort sätt stå stilla i 6 veckor... men jag fattar att det kommer denna stund och att kroppen behöver hämta sig efter denna stora omställningen man har varit med om.
Glad är jag att jag nu inte tappar så mycket hår nu.. ropar inte hej ännu men vad gott att slippa raka av håret som jag sett ett fåtal fått göra... jag har ju kort och tunt hår så det är ingen stor förlust men de som har haft långt tjockt hår måste känna av det ordentligt.

Missförstå mig inte, jag är inte bitter och jag förstår mycket väl att detta kommer och jag är superglad att gått ner dessa 53,5-54,5 kg som jag växlar mellan. Jag har gått ner mer än det jag har kvar att gå ner... 54 kg vs 36 kg och det är jag supernöjd med.
SURT måste man ändå får tycka det är att hamna på en PLATÅ.

Håller modet uppe och kämpar vidare i platån
Kramizz
Kämpa - Platå.
Christel

Heja dig! Du är så duktig och du kommer att ta dig igenom platån också😊

Svar: Tack tack... det är bara att kämpa på :)
Pernilla Johansson

Maria

Jag har stått stilla (pendlat upp och ned 4kg) i två månaders tid nu. Senaste veckan kom ett litet hopp nedåt och nu har jag minskat ett kg från platån. Hoppas det fortsätter. Det har känts som att nu är det klart. Jahapp nu går jag inte ner mera!! Jag märker också att slarvar jag med motionen eller vattnet så stannar jag i vikten. Kämpa på!

Svar: Att stå stilla är en pina... ok det var en lång tid du stått stilla, inget kul alls. Hoppas att du är nära dit mål om det nu är så att du inte går ner mer. Ja jag har inte kunnat motionera så mycket pga min fötter, men hoppas kunna komma ut på promenader snart igen... Kram
Pernilla Johansson