Fyller frysen

Idag så fick det bli två rätter som jag fixar till.

Passade på att ta fram Crock Poten för att göra en Chili Con Carne. Recept här.
Räknade ut med 11 portioner så ger den 7 sp och det får vara okej.
Sedan gjorde jag en kycklingrätt.

Red & Hot kyckling

6 portioner
2 smartpoints/port

600 g kycklingfilé, strimlad
1 stor gul lök, hackad
2½ dl lätt kokosmjölk
2 msk Bongs Asian fond, red and hot
2 vitlöksklyftor, pressade
Röd curry (torr krydda)
Koriander (torr krydda)
salt

Stekte kycklingen och löken och sedan hade jag i resten av ingredienserna och låter det koka ihop i några minuter.
Servera med ris eller nudlar och sallad.

Smidigt och enkelt.

Ha en skön söndag.
Kramizz
#1 - - Cattis:

Trevlig blogg du har och intressant att följa din resa 😊. Kolla gärna in min blogg om du vill // Ha det gott

Svar: Tack. Jag skall kolla in den. Ha det
Pernilla Johansson