Varit sjuk

Har varit sjuk i några dagar med feber och lite huvudvärk men inget mer, konstigt att det inte var något mer, men är glad att jag är feberfri.

Så några promenader har det inte blivit, men i tisdag gick jag från jobbet till a6. Så det händer när det är bra väder. Jag har valt att inte blogga om mina promenader för jag tycker att det blir så enformigt att skriva om det... därför ligger det inte uppe att jag motionerar. Promenader är det jag gillar och det är det jag har valt att göra som motion.

En dag så blev jag så sugen på stekt fläskkött, det var längesedan jag gjort det, nötkött har jag svårt med men fläsk funkar fint...
Lite klyftpotatis och beasås... kall beasås. Jag ahr aldrig gillat varm beasås men kall funkar fint att äta.

Jag gjorde också lite annan mat och det är ett plus att jag ställer mig vid spisen men ett måste men gott att få massa matlådor.
Himmelsk gryta med kyckling och bönpasta. lite extra protein...
Idag fick det blir lite enklare mat... räksallad... älskar att göra lätta sallader vid denna tiden när det är gott med kall mat.
Grönsallad, ananas, krutonger, räkor och lite ost. Ja så klart dressing.

Jag har så lätt att bli så enkelspårig när det gäller mat och det har med att jag är kräsen och att jag inte gillar att laga mat, men jag försöker leta upp lite annat att göra men inspirationen har inte funnit till det. Skulle behöva hitta den så man kan få lite annan mat på menyn hehe...

Hoppas att vågen ä snäll mot mig på måndag efter att legat sjuk, håll tummarna :)

Ha en bra kväll
Kramizz
Mat