- 55,6 kg, kvar 4,4 kg till delmål 3

Wow idag visar vågen det minsta sedan jag gjorde Gastric Bypass.

Denna veckan har jag gått ner 0,4 kg och det är bra. Eller så kan man säga 0,1 kg om man skall ta bort det man har gått upp. 
Jag är glad med 3 veckor med minus. Nu skall man se om det blir fyra och att denna plåta släpper nu. Hoppas hoppas hoppas.

Ha en underbar vecka
Kramizz
Vikten - Vägning - Vågen
becca

Sjukt bra jobbat!! Fortsätt att jobba på!! Jätte imponerande att du har gått ner 55 kg, har otroligt mycket respekt!

Svar: Tack så mycket. :)
Pernilla Johansson

Kjerstin

Hej! Hittade precis din blogg och måste bara säga att du minst sagt är inspirerande! Att gå ned i vikt kräver en enorm viljestyrka och diciplin vilket är anledningen till att det är så svårt. Om det hade varit lätt, ja då hade alla gjort det. Att du har lyckats gå ned hela 55 kilo säger något om dig, du tillhör den där ena procenten med den där extra styrkan som alla vi andra ständigt letar efter. Du är verkligen beundransvärd, inte endast på grund av detta utan också på grund av den goda stämning du lyckas upprätthålla här på bloggen. Du gör något som är svårt och som i vissa perioder faktiskt kan vara skitjobbigt, men du kämpar på med glimten i ögat, fortsätt så! Jag önskar dig all lycka vidare, du kommer nog i mål snabbare än du tror ska du se!

Svar: Tack för din fina kommentar. Ja jag försöker ta det positivt även om det inte alltid är det :)
Pernilla Johansson