Kvarg nyhet

Testade en ny kvarg, men jordgubb i, det är som sylt som man sen blandar ihop.
Proteinrikt är bra, visst det är socker i denna, men jag har inga problem med en liten mängd socker.
Har efter operationen haft lite svårt för kvarg och kan säga att de första skedarna jag tog från denna var lite motigt, men det kan ha med att jag tappat smak för en del produkter och kanske kvargen är en av dem.
Den var helt okej att äta efter en stund.
Nyttigt och bra...

Lunchen blev det andra halvan av räkmackan minus degiga brödet och majonnäsen... satta i lite tomater, ananas och grissini med vitlöksmak, toppad med Eriks dressing, det blev en super god sallad hehe... massor med räkor så är man i himlen. :) hehe
Middagen har jag inte kommit på ännu men det lutar mot att det blir detta...
Men det kan bli ändring beroende på om jag är sugen på det :)

Ha en skön lördag
Kramizz
 
Matprat | Lunch, Middag, Räkor | |
#1 - - mli:

Tyvärr är den där kvargen inte så nyttig som man kan tro. Nästan 12 g socker i 140g = nästan 4 sockerbitar.

Svar: Proteinet är nyttigt för mig som är opererad och det var mest det jag refererar till... sen tål jag socker och jag äter inte det så ofta för den delen heller... första gången jag åt en kvarg på flera månader (då var det en utan socker) så jag bryr mig inte så mycket om sockret... det är så ytterst sällan jag äter det, eftersom jag har svårt för kvarg...
Pernilla Johansson

Upp