- 50,5 kg och klar med delmål 2

Alltså fatta det, över 50 kg har man gått ner, hela 2,2 kg denna veckan och jag har inte gjort någon förändring mot förra veckan eller veckan innan.
Klar med delmål 2 en vecka innan... perfekt.

H på jobbet sa vad skall du belöna dig med nu? Hmm det hade jag glömt att jag brukar belöna mig... men efter en liten tanke så tror jag det blir en almenacka som jag gör själv som kan ha mina egna bilder på framsidan... det är ungefär det priset som jag har tänkt att belöna mig med... Skall ta tag i det och fixa till det nu :)

Ja nu kom jag på... ta kort på mig själv också skall det bli nu när det är 50 kg... mycket att tänka på, men det får bli till helgen när det är bättre ljus för nu är det för mörkt på kvällarna när man kommer hem.

Delmål 3... blir 10 kg igen... alltså skall gå ner 60 kg till årskiftet. Bara att kämpa vidare för att nå mitt nya mål.
Kom ihåg jag tar det inte så hårt om jag INTE skulle nå 60 kg vid nyår. Det är bara för att se lite hur det går och om man är realistisk gällande mina mål och än så länge har jag varit det.
Finns alltid risker för långa platåer, och det måste jag ha i huvudet för att inte blir allt för besviken när man står still... för besviken kommer man bli oavsett vad man säger till sig själv att det kommer ske en viktnedgång igen.

Ha en skön dag :)
Kramizz
Delmål - Viktblogg - Vågen
Kajsan

Heja dig fina Pernilla,du är fantastisk <3

Svar: Tack så mycket Kajsan...
Pernilla Johansson

Nettan

Wow vilken framgång ! Grattis !
Jag opererades som sagt i måndags och har nu gått ner 9,4 inklusive min flytperiod på 2 veckor innan. Jag är supernöjd med det också. Och jag har ju värsta hejarklacken hemma + min mamma som gjorde en bypass för ca 5 år sen som gått ner typ 70 kg.
Lycka till med fortsättningen.

Svar: Alla minus tal är en framgång... bra gjort och mer kommer.Tack!
Pernilla Johansson