Mina mål och belöningar

Ja här kommer jag skriva upp mina mål och belöningar. Jag har funderat och bestämt mig för att det kommer bli var 10 kg som kommer bli en belöning för mig.
Det kan vara allt möjligt som en sak man gör, att köpa något man behöver eller unnar sig eller kanske går på bio.

Jag vet inte allt ännu men men har ju 10 kg att gå ner innan man få en belöning och den tiden har jag att tänka på vad det kommer att bli.

Mål och belöningar
 
 • 60 kg (Har inte kommit hit ännu) Vad skall det  för bli belöningen då?
 • 50 kg i september 2015 så hamnade man på detta magiska tal... denna gång blev det en personlig kalender som belöning för det är inte särskilt billig så då blev den perfekt som belöning.

  Hoppas att jag kommer gilla en när jag väl börjar använda den om ett antal månader :)
 • 40 kg Ja nu har man kommit hit, och denna gång blev det en billigare belöning. Så som det är menningen eftersom det är 10 kg belöningar...

  Ja en fotfil blev min belöning, många som säger den är bra, så varför inte göra fötterna lite finare nu när man bli smalare... Nu får jag fundera vad 50 kg belöningen kommer att bli
 • 30 kg Det blir en gemensam sak för de 30 kg jag har gått ner, lite dyrare än vad jag tänkt att det skall kosta men om man slår ihop alla tre så blir det just detta pris kanske :) Det blev en liten Michael Kors väska. Vill ni se mer bilder och läsa om jakten på väskan så kolla in här.

  Nu har jag ca 7 kg kvar till jag når till nästa mål och belöning, jag vet redan vad jag skall köpa, men avslöjar inget ännu ifall jag skulle ändra mig.

 • 20 kg (har inte köpt eller gjort något)
 • 10 kg (har inte köpt eller gjort något)
Belöning - Mål

Vilket stämmer?

Hehe fick ett gott skratt igår när jag skulle äta ProPudding...
Locket ser normalt ut.
Tog några skedar när jag upptäcker att det på sidan står...
ENDAST 0,2G TILLSATT SOCKER... öhhh men locket säger UTAN TILLSATT SOCKER... hur skall de ha det? Måste vara ett feltryck.
Såg även att denna burken är ljusare än de andra propuddingarna med samma smak... någon som skojade till det kanske...
Kollade innehållsförteckningen.
Alltså inget socker i.
Kul när man ser det hehe...

Ha det gott
Kramizz
Mat - ProPudding - Protein

-49,8 kg, kvar 10,2 kg till delmål 3

Japp då var det dags att gå upp igen, har inte ändra på kosten m.m. från förra veckan jag gick ner bra, men ändå så går man upp hehe, jaja gilla läget ungefär.

Jag ändrar i alla fall till delmål 3... det är bara 0,2 kg över :)

Bara att kämpa vidare
Kramizz
Vikten - Vågen