-51,6 kg, kvar 8,4 kg till delmål 3

Det blev minus denna veckan också, härligt.
Hehe det fick vänta tills idag för jag orkade inte sitta framför datorn igår när jag kom hem... huvudet var tomt. Så det var bara skönt att måla lite istället för om jag inte hade gjort det så hade jag somnat i soffan men för den delen det gjorde jag också sedan.

Att man är så trött, tycker efter 50 kg nedgång att man skulle vara piggare och orka mer... men känner mig halvdöd. Läste på någon landstingssida att det kan ta ett års tid innan man blir av med trötthet... jag får väl så ut i några månader till och för den delen då kommer våren, kanske man blir piggare då hehe ;)
(prover tar jag en gång i halvåret inkl läkarbesök så det beror inte på vitaminbrister)

Upplevde ni enorm trötthet efter er Gastric Bypass?

Nu blir det att kämpa vidare
Kramizz
Vikten - Vågen
Anja

Hej! Fantastiskt att få läsa om din resa, jag sitter i samma båt, med skillnad att jag opererades för 5 dagar sedan och har det mesta framför mig. Men än så länge så känns det bra och rätt.
Jag gör det mycket för att jag hoppas att mina blodsockervärden ska bli bra eller i vart fall bättre, och sedan så är givetvis en viktnedgång trevlig också. Än en gång, stort grattis och Tack för att du skriver, det inspirerar. Anja

Svar: Ja då är du nyopererad och håller på med sopperioden som jag tyckte var jobbig. Kul att du hittade hit. Tack så mycket... gillar om min blogg kan vara till hjälp eller inspiration för andra. :)
Pernilla Johansson

Lotta

Hej.
Firar min 6månader som opererad dag nu till veckan.
jo, precis som du är jag trött. Svårt att förstå då kroppen börjar se ut att komma iform. Jag har gått ned 35 kilo och har ungefär 10 kvar. Jag försöker att hålla igång med motion då jag tror att jag kommer att bli piggare. Men det är nog för att vi äter så lite vi blir trötta. Fortsätt med din fantastiska blogg du inspirerar verkligen!
Fortsatt lycka till!

Svar: Inte illa med 35 kg på 6 månader, grattis. Ja det har med att vi äter för lite och kroppen tar sin lilla tid att vänja sig vid det. Kul att du tycker om bloggen. Kram
Pernilla Johansson