Dubbel frukost

Så har det varit för mig de senaste åren... det funkar bra för mig och jag går ner i vikt. Det funkade fint för mig när jag var med viktväktarna... det var väl där jag startade med det. Att jag gör det är för att jag äter så tidigt på morgonen... På vardagar blir det frukost 5.45 och sedan vid 9.00 på jobbet.
På helgerna sker det bara om jag är uppe tidigt som ex när jag tvättar kl 6 på morgonen.
Blev två knäckebröd men kvaiar idag på morgonen... serverat på min nya fina bricka jag köpte på Royal Design.
Senare blev det ett par skorpor med ost på (glömde sätta på osten innan bildtagning) och en clementin.
Jag gillar min lilla bricka som jag köpte igår...  perfekt till mina fukostar, kvällsmat m.m. :)

Hur gör ni? 
Äter ni dubbla frukostar?
Jag har sett en del bulla upp massor som de sitter och äter i par timmar... för att de vill njuta av frukosten. Jag skulle inte klara av det, jag vill äta snabbt och sedan är det avklarat.

Igår när man uta på solåsen blev det en sväng till chop chop och det blev lunch och middag idag... och en middag igår, Tog samma som jag åt förra gången... Lime kycklingen.
Sedan så klart några mellanmål där emellan... har skött mig bra idag men det skall jag erkänna att jag inte har gjort andra dagar under helgerna... kan ibland ske att man bara äter ett mål ex middagen. sedan ett fåtal mellanmål... skärpning säger jag till mig, måste får rutiner med att äta dessa 6 mål om dagen. MEN vad SVÅRT det är.
Fattar inte det... att jag aldrig lär mig.

Det tar så lång tid för hjärnan att vänja sig, det är som matmängden vill inte hjärnan vänja sig vid... kan stå och tänka när jag gör iordning maten - ja men det kan jag ta till... sen efter en stund så kommer jag på - Hur tänkte jag här? det kommer jag aldrig att orka... det är skönt att den tanken kommer snabbt efter den första tanken.

Skärpning skärpning :)
Kramizz
Frukost - Mat