Bemötande av andra

Några ville att jag skulle skriva om hur jag har blivit bemött av omgivningarna när jag har gjort denna Gastric Bypass.

Visst funderade man i början när man hade tankarna på att göra denna operationen hur de skulle reagera de som är omkring mig. Jag hade läst om andra som inte hade fått så bra bemötande...

När jag sa det till min mamma och pappa osv så fick jag väldigt bra bemötande, de insåg att detta var min ända utväg för att kunna gå ner efter alla försök som jag har gjort innan.
Även mina vänner och kollegor på jobbet har bemött mig väldigt bra.

Jag har av alla människor jag mött blivit väldigt väl bemött, har inte hört något ont om detta. Det är jag väldigt tacksam för.
Frågor får man räkna med av de som inte har haft någon i sin närhet som har gjort en GBP och det har inte gjort mig något att de frågar om det och även där har jag inte känt något negativt om att ha gjort detta.

Ja jag kan dra slutsatsen att jag har haft en himla tur att alla runt mig har varit positiva.
Är det någon av er som har gjort en Gastrick Bypass eller Sleeve som har blivit illa bemötta?

Nu har jag haft en hel del runt mig som har gjort denna operationen och vet vad man går igenom, och det är en trygghet för mig som kan ställa frågor.
Det finns grupper på Facebook som man kan gå med i, men där skall man vara redo att av andra GBP opererade kan man få pekpinnar som skall säga att man äter förmycket, eller fel m.m. Finns en grupp som man absolut inte får skriva något negativt om hur mycket man äter och man får visa matbilder m.m. och den gruppen gillar jag. Vi alla är olika som opererar oss... en person kan äta 1 dl medans andra kan äta 3 dl. Man kan undra varför det är så, men vadå? alla är ju olika.

Vill tacka alla i min närhet (familj, släkt, vänner, FB vänner, kollegor m.m).som har ställt upp för mig och det sätt ni har bemött mig.
Tankar