Mellanmål

Det är något jag är urdålig på, jag måste bli bättre på det. Nu menar jag inte att äta det, utan komma på vad man skall äta så man inte sitter och äter samma sak.

Jag fick tips på FB forum av andra  GBP operarade att Blevita kan vara bra att ta som mellanmål...
Så nu har jag köpt hem detta, jag har inte smakat på dessa ännu, men hoppas att de funkar som ett mellanmål. Jag koller ta med dem imrogon till jobbet.
Först fick jag inte tag på dem så jag tog en annan Belvita.
Här var det frikostkex med yoghurt och frukter i dem De köpte jag några dagar tidigare. Smaken = GOD, men de smakar som en kaka, så en frukost kaka skulle man säga.

Är ni gottegrisar och vill smaka godis men vill at det är utan socker? Då ger jag tips om den senare Loka Dödskallar.
Den smakar som godiset och det är helt sockerfritt.
Den är till alla godisälskare.

Kramizz
Test - Vatten

Smal en gång i tiden

Det har väl alla varit, men sen går det ett skogen för en del. Jag är en av dem. Vilken tonåring har inte känt sig tjock? Ja visst hade jag de tankarna när jag var tonåring, hade jag beläggning för det? Absolut inte, jag var INTE tjock, kraftig eller mullig som tonåring. Jag skulle nog säga att jag var smal till normal på den tiden.

Att jag kände mig tjock berode på att jag hade väldigt smal midja och det gjorde att jag tyckte magen under midjan puttade ut och jag hade breda höfter. Men jag kan vara glad att jag aldrig fick några ätstörningar eller hade tankar på att banta, det fanns inte i min hjärna men tjock var ja i hjärnan.

Tänk vad hjärnan kan göra med en... det är som idag när man går ner i vikt, då hänger den inte med viktnedgången och man tycker att man är lika fet som innan men kläderna och vågen säger att man har gått ner. Det tog lång tid innan min ögon vänjde sig med två storlekar mindre på byxorna, de såg så små ut och varenda gång så undrade jag, skall jag få på mig dem?

Att hitta kort på mig själv är svårt, det finns inte många för jag står hellre bakom eller gjömd någonstans för jag gillar inte vara med på kort.
Ett skolkort från nian, min tjock perod... hittar ni mig? Jag står längst upp till höger.
På den tiden så kan jag säga att jag var och var nära gränsen underviktig enligt BMI tabellen... jag var 166-168 cm och vägde mellan 50-56 kg. Detta var under högstadietiden.

Gymnasietiden då låg man kanske runt 56-60 kg kanske... men tjock var man INTE...
Bilder från sommaren 1987 när jag hade gått ut gymnasiet...
Dålig kvalité på bilderna... men hade inte världens bästa kamera precis. Sen jag i vitt, det kommer nog aldrig mer hända hehe...

Min vikt uppgång började efter gymnasiet... det var att man fick mer pengar och kunde köpa mer skräpmat, man rörde sig inte så mycket som man gjorde i skolan.
Sen har jag aldrig haft något intresse av sport så jag har aldrig hållt på med en massa idrott. Det jag gjorde som barn och tonåring var ridning och jazzbalett... det var allt men det var endast under en kort period.

Fösöker leta kort men finner inte så många efter gymnasiet...
Hittade några från Londonresan 1989... då hade jag gått upp lite men var inte överviktig.
Permanentens tid kan man väl säga att det var...

Sen blev man bara tyngre och tyngre... runt 1992 så var man runt en 80 kg.
Ja jag vet magväskor... såg man ut som turister eller? hehe...
Min kusin och jag på Kos... Jag tänker under om man en dag kommer vara i denna vikten igen? väga runt 80 kg, det var längesedan jag var där... inte 1992 men ett antal år senare gick jag på Viktväktarna och var faktiskt nere vid 80 kg men det var runt 2004 tror jag. Kommer jag dit en dag? Det hoppas jag verkligen. Men det kommer ta tid och jag kommer inte ha bråttom, det får ta den tid det tar.

Ingen direkt jojobantare har jag varit men jag har haft mina bra stunder där jag gått ner mycket och kunnat köpa jumprar på "vanliga" avdelningen.
När man åker till Ullared och får på sig kläder så blir man så glad...
Detta lyckades jag med en viktnedgång... och så förstör jag det... ja jag förstör det själv med att inte kunna hålla mig borta från skiten... dvs chips och onyttig mat..

Då blir det att man hamnar här.
Jag fattar inte att jag har låtit det gå så långt, varför gjorde jag inget åt det innan?
Varför? Varför? Ja man kan fortsätta med en massa varför, men inte bli det bättre då.
Man blir så blind när man ser sig själv, man mår dåligt av att se sina bilder... men gör man något åt det? Nä man sitter där med sin chipspåse och tröstar sig själv. Det är så sjukt hur man igentligen funkar.
Imorgon skall det bli bättring... hur många gånger har man ite tänkt det... nu är det sista påsen eller sista gången, men nästa dag så står man vid chips hyllan och köper en påse till... ja så funkade jag... 

Den tiden skall vara förbi nu, efter ett antal VV försök så var det bara en Gastric Bypass som kan hjälpa mig att gå ner... visst har det sina risker det med. Man kan få många biverkningar, men än har jag haft det bra förrutan de 2-3 veckorna med mat och illamående problem.

NEJ... den bilden ovan... DÄR skall jag ALDRIG mer hamna... så är det bara... ALDRIG MER.

Inget mer sparande av stora kläder ifall om att... nä ALDRIG MER.
Ha nu en skön söndag
Kramizz
 
Bild - Bilder - Före GBP - GBP - Gastric Bypass - Tankar - Vikten

Kött i dag

Ja det var väl på tiden att man testade det. Det funkade bra, än så länge. Det smakade inte så mycket men jag kan ha kryddat dåligt.
Jag gjorde egen potatis i ugnen. Då har man koll vad de innehåller.

Det blev en låda tills imorgon. Sen tre portioner till med kött att frysa in.
Nu kan jag bocka av en sak till på listan.
Ha nu en bra kväll.
Kramizz
Mat - Test