Jordgubbar... med vanilj kesella

Köpte lite jordgubbar idag... visst är det gott. Sen en klick vanilj kesella på det ger mer smak. Man kan ta vanilj kvarg utan tillsatt socker också om man känner för det... men jag gillar kesellan mer.
Jag tycker bäst om vaniljvisp.
Jag invigde mina nya assietter jag köpte idag... försöker piffa upp med tallrikar nu när man äter så lite...
Hittade dem på Åhléns, det var 50%, perfekt... Jag gillade dem... lite somriga.

Va och provade kläder på Kappahl. Behöver nya toppar, kom hem med en och ett par byxor, Jag tog med två storlekar in i provhytten för att se vilken man skulle ha... Jag går fortfarande på de stora storlekarna avdelningen. Har inte krympt så mycket ännu att det funkar, men längtar...
När jag var som störst fanns det inga byxor som jag kunde ha på de avdelningarna utan fick skicka efter det... någon topp kunde jag få på mig.
När jag provade kläderna så valde jag faktiskt att ta den mindra storleken för att de får vara lite tajta nu, men sen så passar de och till slut blir de förstora hehe... då har jag ändå använt dem ett tag hehe.
Toppen var lite förstor tyckte jag i en storlek större medans den i mindre storlek var lite tajt... men det funkar.
Mönstriga härliga byxor som man kan röra sig i ordentligt hehe...

Ha en underbar kväll
Kramizz
Kläder - Shopping

-39,2 kg, kvar 0,8 kg till delmål 1

Häpp det gick inte bra denna veckan, jag fick + på vågen, inget kul men så kan det blir... det kan finnas olika anledningar till det... ätit ute två gånger denna veckan, mer vatten i kroppen osv osv...

Jag gråter inte över det, givetvis hoppas jag på 0,8 kg nedgång denna veckan... men men gråter inga floder över det om det inte skulle funka. Finns ju alltdi fler veckor att kämpa på.

Nu är det bara att tänka på vad man stoppar i sig denna veckan och hur mycket :)
Kramizz
Vikten - Vågen

Äta ute och prova kläder

Nu var det ett ta sen jag skrev här, men när man inte har något att skriva om så blir det så...

Denna veckan har jag varit ute och ätit två gånger på samma ställe... i måndags var det med pappa, Karolina, Andreas och Cristina och vi var på Rodegarden. Pappa bjöd oss på detta. Jag hade tänkt fråga om barnportion men det fick jag inte för pappa och Karolina. Så det var att äta av buffén. Det var gott.
Jag försökte tänka att ta det godaste och inte så mycket av varje för att jag skall inte ät för mycket... så det blev kyckling, nudlar, morot och purjolök och ja två räkor också hehe...
Mixad peppar med vitlöksås... det var inte starkt men smakade gott.
Kan säga att det kändes onödigt att ta mineralvatten för det drack man inte upp för man skall vänta ca 20 min efter maten att dricka.
Men Cristan tog det som var kvar :)

Annars har veckan varit bra men jag känner att jag inte har gått ner något, men det kan ha med att man nu har ätit ute ett par dagar... för på fredagen var det dags igen att gå till Rosegarden med mina vänner Eva och Lotta. Ja denna gången frågade jag servitrisen om barnportion och sa att buffén skall jag ha i vilket fall som helst. Hon skulle fråga chefen. När jag stod och plockade till mig maten såkom hon och sa att barnportion fick jag... härligt att det gick bra, jag behövde inte vissa upp mitt kort heller.
Visst nästa gång kanske inte det funkar, det är ju alltid olika servitriser och kanske olika personer som är boss för den kvällen, vem vet.

Rosegarden har otroligt mycket att äta... och gott.
För mig blev det ungerfär samma sak jag åt... Kyckling, nudlar, lök och gröna bönor, men denna gång en annan sås, sichuanpepparsås... stark og riktigt god... då önskar man att man kunde äta mycket för det är så gott.
Jag älskar nudlar och kyckling och därför blev det samma igen... ja lite ananas också :)

Denna gången tog jag vatten, för man lär sig ;)
Vi satt lite längre så jag passade på att ta lite efterätt, de hade mycket att välja på... bra är att det är små små portioner... kanske 2 msk eller så...
Vad kan detta va 4 msk efterrätt... det funkade fint, ingen dumpning av detta lilla.

Vill dit och äta igen, men nu får det dröja. Men kan tänka mig att mamma vill dit och testa buffén :)

Igår kollade jag igenom lite i garderoben... byxor bla och plockade ihop två påsar med kläder som jag vet att jag inte kommer använda... hittade faktiskt fyra par byxor som passade mig nu... härligt. Hittade ett par snygga med dragkjedja som är tajta på benen men lagon i midjan...
På detta sätt är jag glad att jag sparat byxor för det är det som är dyrast... men nu skall jag försöka rensa ut alla stora kläder för att de kommer jag inte behöva mer. har några storlekar under dessa kvar i garderoben så än behöver jag inte köpa nya... gott, det är bara toppas som behöver köpas, men det kan man få till hyfsade priser.

Det är dyrt att gå ner i vikt när man behöver köpa nya kläder...
Ha det gott
Kramizz
Asiatiskt - Kläder - Mat - Äta ute