Jag äter inte symaskinsolja

Läste en artikel i DN den 7 april, det handlade om margarin som Lätta m.m
Det är skrämande vad de stoppar i dem. Jag kan säga att när jag var på en föreläsning med Susanne Dalsätt så har jag hållt mig till Smör som Bregott och Olja. Köper gärna flytande smör/olja.

Nu när man läser artikeln så är det gott att man slutat äta margarin.
Det kan alltså finnas aceton i margarin... i artikeln kallar de margarinet symaskinsolja och om man skulle blanda i i vit färg och parfym så får man hudkräm.

När jag var med i Viktväktarna så vägrade jag att gå över till Lätta för att jag vill inte få i mig dessa kemikalier.
Ju mer "rena" produkter man äter desstumer säker blir man att man inte få i sig en massa skit.
Det är ju otroligt hållbarheter på viss mat man ser i butiken.
Alltid bra att kolla på vad man stoppar i sig, jag är dålig på det, kanske på tidena tt bli bättre på det.

Ha det gott
Kramizz

Matprat | Artikel, Mat | | Kommentera |
Upp